×
Indbetaling
Du spiller i øjeblikket med en bonus saldo. Dette er i overensstemmelse med den Bonuspolitik du accepterede, tjek venligst vores Bonus Politik for mere information.
Gælder kun nye kunder. Min. deponering 100 kr. Omsætningskrav 35x. Tilbud gyldige i 1 uge 777 spins kræver 10 indskud. Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet. Ikke alle spil bidrager med 100% til opfyldelse af omsætningskravet.

FORSIKR DINE PENGE

Selvom det ikke har været din heldige måned, så sørger vi for, at du får penge tilbage.

HVERT SPIL TÆLLER!

Hvert spil du spiller, øger din månedlige cash back!

PENGE-TILBAGE-GARANTI

Nyd at spille mere velvidende om, at du får penge tilbage.

HVAD ER CASH BACK?
Månedlig cash back er en bonus, som bliver tildelt VIP-spillere på topniveau. Den fungerer som en slags forsikring, der giver dig penge tilbage, hvis det ikke har været din heldige måned.

KAN JEG FÅ CASH BACK?
Ja du kan! Hvis du er Platin, Premium eller Prestige VIP-spiller, er du allerede berettiget. Hvis ikke, så kontakt vores supportteam på chat, og find ud af, hvordan du stiger i VIP-niveau for at kvalificere dig. Jo højere VIP-niveau, desto mere får du tilbage hver måned!

VORNÅR FÅR JEG DEN?
Cash back-bonusen udstedes den 3. mandag den følgende måned, og dækker den forrige måneds fulde kalender.

Kampagnevilkår

Vilkår & Betingelser

• En minimum indbetaling er påkrævet.
• Den månedlige cashback-bonus er baseret på tab på alle spil i en hel kalendermåned.
• Cash back-bonusen udstedes den 3. mandag den følgende måned, og dækker den forrige måneds fulde kalender.
• Kontakt din personlige Account Manager for at gøre krav på din månedlige bonusbonus, og for flere oplysninger om, hvordan du holder din konto aktiv for at kvalificere dig.

Ophavsret 2020- Alle rettigheder forbeholdes. Dansk777.dk er et brand ejet af ASG Technologies Ltd, en virksomhed, som er registreret i henhold til loven på den britiske jomfruøer. Spillene på dette websted fungerer under og drives af AG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta, og opererer med fuld licens 18-1517086 – udstedt 30.April 2018 under Spilleloven Danmark. De spil, der udbydes af isoftbet, er godkendt og licenseret af Alderney Gambling Control Commission, licensnummer: 117C2.

Hasardspil kan være vanedannende, spil ansvarligt

StopSpillet: + 45 70 22 28 25.| ROFUS.nu