Om os

Fra de førende eksperter inden for spilleautomater og spil med direkte gevinst byder vi nu velkommen til Danmarks bedste valg, når det gælder sjov og underholdning… velkommen til Dansk777!
Lige meget om du bedst kan lide de klassiske spilleautomater eller spillemaskiner med flere linjer, video eller bonus slots, så finder du, hvad du søger hos Dansk777 – hos os kan du nemlig kan vælge og vrage blandt mere end 80 af de mest innovative spil på nettet. Med kæmpe jackpotter, fantastiske kampagner og specielle bonus tilbud, er det let at se, hvorfor Dansk777 er den bedste hjemmeside i Danmark, når det gælder sjove og underholdende spilleautomater, og spil med direkte gevinst. Dansk777 giver dig den bedste kundeservice døgnet rundt via chat, telefon og e-mail. Vi garanterer, at dine personlige informationer altid er beskyttet, og takket være flere kendte og sikre betalingsmetoder såsom MasterCard, Visa og VeriSign kan du være sikker på, at din spiloplevelse hos os altid er helt sikker.
Spillene på dette websted fungerer under, og drives af  NG Communications Ltd., en virksomhed baseret på Malta, som opererer med fuld licens (11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 ) under Gaming Act Denmark.

Retfærdigt spil

Hos Dansk777 forpligter vi os til at sørge for retfærdigt spil til enhver tid. Retfærdigt spil er grundlaget for vores fælles succes. Hos Dansk777 er vi altid glade, når en af vores spillere vinder en stor gevinst, og vi har muligheden for at hjælpe ham/hende med at virkeliggøre sine drømme. Efter vores mening er enhver vinder en viderebringer af succes, og derfor er vores motto: Vinder du, vinder vi.

Sikkerhed & fortrolighed

Dansk777 benytter sig af den seneste 128 bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringteknologi, som sikrer, at følsom data transporteres sikkert over internettet til vores server, der er beskyttet af den nyeste firewall. Dine personlige oplysninger er fortrolige og bliver beskyttet, og ligeledes bliver de naturligvis ikke delt med andre organisationer i handelsøjemed.

Indbetalinger

Vi hos Dansk777 tilsigter, at du altid kan more dig og ikke behøver at bekymre dig. Derfor tilbyder vi mange måder, som både er brugervenlige og sikre, hvorpå du kan sætte penge ind og hæve dem hurtigt. Alle betalinger via kredit- og betalingskort håndteres af NG Communications Ltd, et selskab beliggende, autoriseret og stiftet på Malta. NG Communications Ltd leverer de bedste, tryggeste og sikreste betalingssystemer til Dansk777

Ansvarligt spil & mindreårige spillere

Vi tilskynder altid, at du SPILLER ANSVARLIGT på Dansk777. Hvis du finder ud af, at du har et problem med ludomani, bør du straks søge professionel hjælp. Du kan finde professionel hjælp, råd og vejledning over alt i Danmark hos Ludomaniforeningen og Center for Ludomani på følgende link: www.ludomaniforeningen.dk og www.ludomani.dk Du bør også vide, at det er ulovligt for enhver under 18 at åbne en konto og spille på Dansk777.

Kundecenter

Dansk777 er engageret i “CARE” – Customers Are Really Everything, og vi har et stort og veluddannet kundeservice team. Tøv ikke med at kontakte Dansk777 teamet. Klik blot på  Kontakt os

Top vindere
feedback