VELKOMSTPAKKE FOR NYE SPILLERE!
100% bonus tilbud + 100 spins

1. ÅBN EN KONTO
Få 20 gratis spins på husets regning!
2. FORDOBL DIT INDSKUD
Indbetal 250 kr og spil for 500 kr
3. FÅ EKSTRA SPINS
Der er flere spins at hente på 2. og 3. dag!
SPIL OG VIND OP TIL 2.000.000 KR!
SPIL NU
Velkomstbonussen gælder kun for nye spillere, og er gyldig i 2 måneder fra tilmeldingsdato.
· For at kunne få udbetalt gevinster vundet med en bonus, der ikke kræver indbetaling, skal der være foretaget mindst et indskud. Der kan maksimalt vindes 1.000 kr. med gratis spins, eller en bonus, der ikke kræver indbetaling. Alle gevinster over 1.000 kr. betragtes derfor som værende lig nul, og bliver ikke registreret som gevinster. Kun den maksimale gevinst på 1.000 kr. kan hæves af spilleren, og kun efter at være blevet omsat 50x.
· Spins og Match Up Bonus bliver tildelt således: 20 gratis spins ved registrering og 100% Match Up Bonus på første indskud (min. 100 kr.) op til 2.000 kr. (benyt koden: dansk100). 40 ekstra spins tildeles ved log ind på 2. dagen efter første indskud, og endnu 40 ekstra spins tildeles efter et indskud på 3. dagen (min. 200 kr.). Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet.
· Gevinster vundet på de 2×40 ekstra spins skal omsættes 35x.
· Bonussen, der kræver indskud, skal omsættes 35x.
· Læg mærke til, at indsatser på forskellige spil bidrager forskelligt til fuldførelse af omsætningskravet. Se alle detaljer i tavlen nedenfor.

Alle bonusser, der tilbydes af dansk777.dk, er omfattet af følgende regler:

  1. dansk777.dk Velkomstbonus – 100% bonus på din første indbetaling op til kr2,000. Denne bonus gælder kun for indbetalinger på kr250 eller mere! Det eneste, du behøver at gøre, er at indbetale penge på din dansk777.dk konto og du vil øjeblikkeligt modtage din bonus!For eksempel:
   Indbetal kr600 og få kr600 i bonus. Spil med kr1,200
   Indbetal kr900 og få kr900 i bonus. Spil med kr1,800
   Indbetal kr1,500 og få kr1,500 i bonus. Spil med kr3,000

   Vilkår & betingelser for ”Velkomstbonussen”:

   • ”Velkomstbonussen” er begrænset til en bonus per husstand.
   • ”Velkomstbonussen” må ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.
   • ”Velkomstbonussen” skal benyttes til at satse på dansk777.dk inden for 61 dage fra den blev krediteret til din konto. dansk777.dk forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode.
   • Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på 35 gange summen af din velkomstbonus, før du kan få udbetalt en gevinst.For eksempel:
    Indbetal kr600 og få kr600 i bonus, mindste samlede indsats er kr21,000 for at få udbetalt gevinster
    Indbetal kr900 og få kr900 i bonus, mindste samlede indsats er kr31,500 for at få udbetalt gevinster
    Indbetal kr1,500 og få kr1,500 i bonus, mindste samlede indsats er kr52,500 for at få udbetalt gevinster

   Vores velkomstbonus er automatisk, men der kan være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt. Kontakt venligst vores supportteam, hvis du ikke har modtaget din automatiske velkomstbonus efter at have foretaget en godkendt indbetaling. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på knappen ”online support”) eller ved at sende en e-mail til

   Husk blot at angive dit brugernavn.

  2. Bonus med gratis spil:
   • Alle gratis spil, som krediteres spillerens konto, skal bruges indenfor 1 dag fra da tilbuddet blev givet. Ubrugte gratis spil fjernes herefter fra kontoen.
   • Gratis spil betragtes som en bonus, og skal satses før eventuelle gevinster kan udbetales. Den gratis spil bonus beregnes som den samlede værdi af gevinster vundet gennem brugen af gratis spil. Den samlede værdi af en sådan kredit, er underlagt de nedenstående indsatskrav.
   • Alle gratis spil bonusser, er underlagt standard bonuspolitik hermed beskrevet.
   • Spillere, som foretager en indbetaling for at modtage gratis spins som en del af et indskudstilbud SKAL omsætte deres indbetaling før en udbetaling kan foretages. Spillere, der hæver deres indskud uden at have omsat det, mister de gratis spins, der blev tildelt pga. indskuddet, og i tilfælde af, at de er opbrugt, mistes eventuelle gevinster optjent fra de gratis spins.

 

Bonus Vilkår
Alle bonusser, der tilbydes af dette site, er omfattet af følgende regler:At satse på forskellige spil vil bidrage på forskellige måder i forhold til kravene for indsatser.
Spillets Bidragelse Spil
0% Alle Video Poker spil
Alle Roulette spil
Alle Quick Play spil
Hi Lo Fever
Alle Baccarat spil
3 Card Poker
Blood Suckers
Jackpot 6000
10% Alle Blackjack spil
Magic Spinner
50% Alle NetEnt spil
Big Bad Wolf
Treasure Island
Diamond Tower
Serengeti Diamonds
Frog N flies
Medusa 2
Foxin wins
Moon Temple
King Kong
Creature from the Black Lagoon
Frankenstein
Crime Scene
Thunderstruck II
Mermaids Millions
Alaskan Fishing
What A Hoot
Football Star
Bikini Party
I alle andre spil bidrager 100% af hver indsats til opfyldelse af omsætningskravet.

feedback